lørdag 26. mars 2011

UT AV SKAPET, MEN IKKE INN I VIRKELIGHETEN

Spøkelser og lignende vesener viser seg som regel i mørket, om natten.
Nå har FRP-spøkelset kommet ut av skapet, men våger ikke ta skrittet ut i virkeligheten.

For, det er slik at "vanlige" spøkelser forsvinner i dagslys, og det kunne man håpe om FRP-spøkelset, denne overlevningen fra tidligere tider, men akk, nå kaster det lange skygger inn i partiet, og selv gamle veteraner forlanger Siv Jensens avgang.

Det sies at FRP har et strengt regelverk for overgrep, kontrollrutiner for slike saker?
Men hva gjør partiet når en homofil blir tatt med buskene nede?
Det stikker hodet i sanden, håper på at homospøkelset skal forsvinne.
Kunne ikke dette regelverket vært et verktøy for å rense ut homofile og andre tvilstilfeller, så hadde partiet sluppet å stå naken på torget, og alle hadde visst hva man skulle forholde seg til fra den kanten?
(Og av en eller annen merkverdig grunn stemmer mange homofile på FRP)

Jeg undrer, hvordan hadde saken vært om overgriperen hadde vært heterofil?
Ok, vi vet jo det, for Siv Jensen tok til tårene for en toppolitiker som hadde tafset på en mindreårig jente for ca elleve år siden.
Nå tar ikke Siv Jensen til tårene, nå skal hun forhøres av politiet, og er faktisk GLAD for det, for "alle kort skal på bordet i denne saken!" sa hun i går kveld på norsk fargefjernsyn.
Nå hører man ikke ord som "personlig tragedie" - nei, nå er man "skuffet" og "rystet" - og på toppen av det hele mener hun at "denne unge gutten burde da ha gått til politiet om han hadde følt seg presset til ting han ikke ville være med på!"

Saken er den at FRP er veldig negative til homofili.
De er i mot nøytral ekteskapslov osv.
Men ingen kan gardére seg mot å få en homo i sin midte, det "rammer" oss alle, søster og bror, mor eller far, kolleger, medspillere på fotballbanen etc.
Og de fleste steder ikke ikke dette lenger noe tema oppe til diskusjon.
Men i FRP visste, og vet man at en og kanskje flere toppolitikere er homofile, men det skal ikke snakkes om, det skal ties ihjel, blåse over...so to speak..
Jensen selv har vært utsatt for rykteflom...

I går var det 6 eller 7 sider om denne saken i Dagbladet mens Norge er med på å bombe Libya. Ja, saken har kommet ut av proposjoner, men den viser at kampen for homofiles rett til eget liv ikke er vunnet.
For om det er fullt aksept for seksuell legning, behøver ingen, selv ikke en fremadstormende politiker snike seg rundt i skyggene, men leve sitt liv som et helt menneske.
Politikere skal være forbilder, hører man stadig.
Hvem er Siv Jensen et forbilde for?
Vel, nå har FRP kommet ut av skapet, men vil de forholde seg til virkeligheten?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar