lørdag 20. november 2010

EN VILLET RETORIKK

Jeg kunne påstå at alle som stemmer FRP er noen korttenkte, rasistiske, dumme, blonde mennesker, som elsker entrécote med bernaise og bakt potet, som bare er opptatt av lavere bensinpriser, ferieleigheter i Spania hvor de kan sitte med ribbe og surkål på julaften.

Jeg kunne også påstå at alle som stemmer HØYRE er noen rike svin som bor på vestkanten, som bare er opptatt av at regjeringen skal fjerne formueskatten, eller at alle i SV føder barn med sykkelhjelm på hodet, for så å sende dem rett inn på Steinerskolen, noen batikkglade politisk korrekte fjols som bare er opptatt av miljøvern og sykkelstier.

På samme måte kunne jeg mene at alle som stemmer RØDT er noen hjernedøde hjemmevevde kommunister, eller at alle i SP vil at alt skal flyttes ut av Oslo, eller at alle i VENSTRE er så liberale at det er "fritt leide" for alt mulig.

Jeg kunne påstå alt dette uten at det ville feste seg som sannheter i folk flests bevissthet.

Jeg kunne også påstå at alle asylsøkere er kriminelle skurker, snyltere som kommer hit til landet for å ta for seg av godene, at den største prosentandelen av de som bedriver voldtekt og ran er innvandrere.
Jeg kunne påstå at det pågår en snikislamisering av kongeriket Norge, at det er like før det norske språket dør ut, at de norske verdiene er i fare på grunn av alle disse fremmede som kommer og tar fra oss skikkelige nordmenn livsgrunnlaget.

Og selv om all nyere forskning viser at dette ikke medfører riktighet, at tallenes tale er en ganske annen - er dette en villet retorikk i pressen, grove løgner som ikles sannhetens ansikt i media og i folk flests bevissthet.

Da "voldtektsbølgen" rystet Oslo i 2008 hadde norsk presse 500 000 oppslag om dette, og i de fleste artiklene ble muslimske asylsøkere hengt ut som de skyldige, selv om det i etterkant viste seg at bare én av de involverte var asylsøker.

For det er alltid den folkegruppen som ankommer landet sist det går hardest ut over.
På 60-tallet var selv norske nordlendinger en pariakaste i f. eks Oslo.
Ingen ville leie ut eller selge bolig til nordlendinger.
Nå, fire tiår senere, er nordlendinger mer enn godt integrert i hovedstaden.

Og de siste tallene viser også at 7 av 10 nordmenn er positive til innvandrere.
Da menes selvfølgelig ikke svensker, dansker og finner, men folk med en annen hudfarge og religion.
På den annen side har det har funnet sted en snikforsvenskning av Oslo det siste tiåret.
Godt er det, for uten svenskene ville det vært umulig å få seg en kopp kaffe eller en matbit langs Karl Johan.
Dette er også en del av tallenes tale som vi ikke orker ta innover oss, fordi nordmenn ikke lenger orker å ha slitsomme yrker, eller ha "tjenerstatus" som det er å servere på kaféer og restauranter.

Jeg kunne også påstå at alle svensker er dumme, at de snakker dårlig norsk, at de ikke er særlig godt integrert i det norske samfunnet, at de flagger med svenske flagg og henger sammen i svenske ghettoer i Oslo, uten at det ville feste seg som en vedtatt sannhet i folkedypet.

Men svenskene er i alle fall høflige og blide.
Det er da alltids noe.

Ok - jeg kjenner ikke mange muslimer, men jeg er på hils med han som selger frukt og grønt på Galgeberg. Blidere mann finner du ikke her i gata. Ja, og han som sitter i kassa på Rema nede på hjørnet, veldig fin fyr, fra Afrika ser det ut som. Blid han også...
Faktisk flere år siden det satt noen med hvit hud i kassa på Rimi og Rema.
Ja, der ser du, disse drittsekkene som tar jobbene fra god norsk ungdom som ikke kommer seg inn på arbeidsmarkedet...

NB. Kom på at jeg er venn med Noman Mubasir og ett par andre muslim-kjendiser på Facebook.
Du skal ikke komme her å si at JEG ikke prøver å være inkluderende...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar